Android One – Puur, veilig en up-to-date

 

 

 

 

 

 

 

Nokia-smartphones worden geleverd met Android One.
Android One is Android op z’n best. Het biedt een intuïtieve ervaring die gemakkelijk te navigeren is en eenvoudig kan worden aangepast. Dankzij maandelijkse beveiligingsupdates bieden ze de meest veilige en up-to-date Android-ervaring.

Nokia-smartphones worden standaard geleverd met Google Foto’s, dus al je foto’s worden onbeperkt en gratis opgeslagen in de cloud. Google Foto’s zorgt ervoor dat je nooit een fotoalbum op dezelfde manier gebruikt. Het is de perfecte manier om de geweldige herinneringen op te slaan met uw Nokia Android-smartphone.

De meeste smartphonefabrikanten maken meestal hun eigen versie van Android in de vorm van een softwarelaag bovenop het besturingssysteem. Deze lagen geven Android zijn eigen merkspecifieke ontwerp van opties en instellingen en bevatten vaak veel onnodige applicaties die extra geheugen innemen van je smartphone.

Nokia onderscheidt zich dus door resoluut te kiezen voor Android One. Op deze manier geniet je als klant altijd van eenzelfde Android ervaring die puur, veilig en up-to-date is.

 

This entry was posted in ASC, blog, news. Bookmark the permalink.